Er du på udkig efter et nyt job?

Der kan være mange måder at finde det på, men et godt netværk er ofte det der får det hele til at klappe i sidste ende. Men hvad gør man så, når man ikke har et bredt og varieret netværk?

Opret dit CV her

Når du opretter dig som vikar i vores database, bliver du automatisk en del af vores netværk. Vi kan tilbyde dig jobs, du måske ikke selv ville havde fundet, stillinger der aldrig bliver slået op.

Du vælger selv om du er interesseret i tidsbegrænsede stillinger eller vikariater med henblik på fast job – try and hire.

Try & hire er en unik mulighed for virksomheder og medarbejdere til at afprøve samarbejdet inden en fastansættelse. Herigennem har du også en mulighed for at mærke efter, inden du sætter din underskrift på en kontrakt.
Det er desuden den type job vi oftest tilbyder.

Vi rammer flere forskellige faggrupper – især produktion og industri, samt administrative stillinger, køkken/kantine, lager/logistik, byggebranchen, landbrug og meget andet. Det er afhængigt af efterspørgslen og varierer i perioder.

Vores ledige stillinger

Industri og produktion

Maskinbetjening, montage, truckkørsel, CNC, kvalitetskontrol, sortering, tegningslæsning, overfladebehandling

Lager og logistik

Pak og pluk, truckkørsel, modtagelse, varekontrol, fragt, emballage, scanne

Bygge og anlæg

Entreprenørarbejde/maskinfører, murer, tømrer, maler, elektriker, arbejdsmand/kvinde

Kontor og administration

Bogholderi, regnskab, receptionist, sekretær, indkøb, salg, blækspruttearbejde

Landbrug og gartneridrift mm.

Malkning, pasning og fodring, staldvask, klovbeskæring, jordbrug, generel drift

Andet

Spørgsmål som jobsøgende

 1. Hvad forventer i af mig?
  Når vi sender dig ud som vikar, repræsenter du Akurat. Derfor forventer vi, at du møder i god tid, giver besked hvis du er fraværende eller har andre udfordringer.
 2. Hvad skal jeg gøre hvis jeg bliver syg eller på anden måde forhindret?
  Kontakt arbejdspladsen inden du skal møde, i så god tid som muligt. Vi vil også gerne vide besked, gerne efter planlagt mødetid
  Akurat: 96411111
 3. Hvornår får jeg løn?
  Du får månedsløn som udbetales sidste bankdag i måneden.
  Se vores lønperioder her
 4. Hvad kan jeg forvente i løn?
  Vi følger virksomhedens overenskomst, så det kan variere. Du vil altid blive oplyst om løn, mødetider osv. når vi ringer og tilbyder dig et job.
 5. Hvornår ringer i?
  Vi kan ikke love et jobtilbud indenfor en specifik tidsramme. Det vil være afhængigt af vores kunders behov.
 6. Hvad gør jeg, hvis jeg bliver tilbudt job et andet sted fra?
  Du må gerne kontakte os, hvis du pludseligt står i en anden jobsituation. Du er ikke bundet af en kontrakt hos os og man kan også være registreret i flere vikarbureauer på én gang.
  Hvis du allerede er startet i et vikariat hos os og bliver tilbudt et andet job, vil vi gerne have besked i så god tid som muligt, så vi har mulighed for at finde en erstatning for dig.
 7. Hvornår kan jeg holde ferie?
  Det aftaler du selv med arbejdspladsen. Nogle virksomheder lukker ned i ferieperioder og her ligger ferieperioderne fast.
 8. Hvorfor skal jeg taste mine timer online hver uge?
  Vi skal bruge informationerne, så vi kan give dig den rigtige løn.
  Desuden kan der være overarbejdstillæg, mødetillæg og andre ting, der kan have indflydelse på din løn, hvis der er ændringer i dit normale skema. Du bestemmer selv om du godkender hver dag eller venter til weekenden. Vi skal blot have dem til rådighed mandag morgen.

Arbejdsvilkår

Som vikar hos Akurat er du altid sikret de samme overenskomstmæssige vilkår, som hvis du var blevet ansat direkte i en virksomhed. Det kan for eksempel være ift. løn og arbejdstider.

Du er desuden omfattet af de regler der kan være for ferie, feriepenge, helligdage og betaling for fridage, som overenskomsten foreskriver. Du får pension efter overenskomstmæssige vilkår. Du er også omfattet af en arbejdsskadeforsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Vores kunders erfaring med os