Vikar / Rekruttering

Hos Akurat varetager vi både rekruttering og vikariater. Har du et ønske om at starte i et nyt vikariat, eller mangler din virksomhed ekstra arbejdskraft i en periode, kan vi hjælpe dig. Vi sørger for at sikre det bedste match for både virksomhed og medarbejder. Her kan du læse mere om, hvilke fleksible løsninger vi tilbyder indenfor vikariater og rekruttering.

Vikar

I et vikarforløb gennem Akurat, finder vi den bedste kandidat til at løse den opgave, du mangler hjælp til. Aftalen er tidsbegrænset, og vi sikrer at den vikar, som kommer ud til jer, er pligtopfyldende og engageret.
Læs mere

Try and Hire

Med try and hire løsningen matcher vi vikar og virksomhed, men i modsætningen til et almindeligt vikariat, er det med mulighed for fastansættelse, hvis matchet er det helt rigtige. På den måde kan medarbejder og virksomhed lære hinanden at kende inden fastansættelse.
Læs mere

Rekruttering

Med rekruttering hos Akurat får du fordel af vores store netværk, mange års erfaring og brede database af kompetente jobsøgende. Vi hjælper med at finde de bedste kandidater til en fastansættelse, og sørger for at I kommer i kontakt med hinanden.
Læs mere

Udelandsk arbejdskraft

Overvejer at ansætte en udenlandske medarbejder? Hvis den rigtige medarbejder ikke findes i Danmark, er det værd at overveje rekruttering i udlandet.
Læs mere

Hvad vi tilbyder vores kandidater

Når du har registreret dig hos Akurat og har været til en samtale får du gennem os adgang til vores store netværk af virksomheder. Vi samarbejder med mange forskellige typer virksomheder.

Akurat vil dermed ofte være din korteste vej til et arbejde, da vores eneste opgave er at finde job til dygtige medarbejdere hurtigst muligt.

Når vi har et job at tilbyde – kontakter vi dig med det samme. Her vil du få oplysninger om arbejdsopgaver, mødetider og løn, inden du beslutter dig for, om det kan være noget for dig. Lønnen vil altid være tilsvarende den løn, som virksomhedens egne medarbejdere får.

Et samarbejde med Akurat kan give dig mulighed for at lære flere forskellige virksomheder og brancher at kende, så du på den måde får erfaring med hvad der passer bedst til dig.

Et vikariat er den korteste vej til et fast job

Mere end 50% af alle vores vikarer ender med at få tilbudt et fast job og dermed er et vikariat oftest den korteste vej til et fast job.
Læs mere