Udenlandsk arbejdskraft

Vi har stor erfaring i rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

Vi har siden 2018 rekrutteret udenlandsk arbejdskraft – både faglært og ufaglært til virksomheder i hele Danmark.

Vi har besat mere end 600 faste stillinger og et stort antal vikariater med medarbejdere fra EU. Akurat har dermed bragt virksomheder sammen med gode medarbejdere til gavn for alle parter. Vores egen udlandsafdeling screener kandidaterne, og sørger for alt det praktiske, så både virksomhed og medarbejder kan koncentrere sig om at komme godt i gang med arbejdet.

Oftest formidler vi udenlandske håndværkere og landbrugsmedarbejdere, men vi kan finde vikarer til de fleste brancher, og hjælpe med rekruttering af faste medarbejdere.
På ganske kort tid kan vi finde faglærte og ufaglærte udenlandske medarbejder, der brænder for at gøre en forskel indenfor disse fag:

Smed

Svejser

Håndværker

Industriarbejder

Pakkeri

Produktion

Truckfører

og mange flere

Vi sørger for alt det pratiske:

Opholds- og arbejdstilladelse

Når du som virksomhed samarbejder med Akurat, sørger vi for at der er søgt og givet opholds- og arbejdstilladelse efter gældende regler. Det kan som virksomhed være vanskeligt at kende lovgivningen på dette område. Akurat er altid opdateret og sørger for dokumentation og papirarbejde.

SKAT registrering

Udenlandske medarbejdere skal naturligvis betale skat i Danmark. Det er meget vigtigt at Skatteregistreringen er udarbejdet korrekt, så medarbejderen undgår udestående med SKAT, men heller ikke betaler mere end nødvendigt.
Akurat sørger for at hele denne proces foregår hurtigt og effektivt. Når registreringen er modtaget hos SKAT fremsendes skattekort

Løn Administration

Når du lejer udenlandske medarbejdere gennem Akurat, er du som kunde garanteret, at der afregnes korrekt løn og skat. Lejer du medarbejdere fra en udenlandsk arbejdsgiver er du ansvarlig for at indeholde arbejdsudlejeskatten. Disse bekymringer og besværligheder undgår du ved at indgå aftale med Akurat, der som dansk virksomhed hæfter for skattebetalingen.