Rengøring Aulum

Vil du gerne have hjælp til at få gjort rent derhjemme? Eller har du en butik, et kontor eller måske et værksted i Aulum, som skal gøres rent jævnligt?

Hos Akurat har vi mange typer af opgaver og kunder. Uanset om du er privatkunde med en lille lejlighed midt i Aulum eller en større virksomhed i industrikvarteret, hjælper vi dig meget gerne med at få klaret rengøringen. For selvom vores medarbejdere er passionerede omkring rengøring, ved vi også godt, at det er en tidskrævende opgave, som kan være svær at overskue.

Med vores og vores medarbejderes hjælp garanterer vi, at rengøringen bliver et punkt på dagsordenen, du ikke længere behøver skænke en større tanke.

 

Rengøring i Aulum med en personlig tilgang

Rengøring kan udføres på mange måder. Hos Akurat gør vi det med en meget personlig tilgang både i kundeservice, i den faste kommunikation og ude hos dig under rengøringen.

Det betyder mere konkret, at du altid bliver mødt af den samme eller de samme rengøringsassistenter. Det giver ikke kun tryghed, men er også det mest effektive, da vedkommende dermed kender til din virksomhed eller dit hjem og de rengøringsopgaver, der foreligger.

Vi sørger for at følge løbende op på aftalen, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være. For det er din tilfredshed, der er det vigtigste for os.

 

Fast eller ad hoc rengøring i Aulum

Vi kan godt lide at være fleksible og tilbyder derfor en fast rengøringsturnus ud fra en fastlagt aftale. Dog stiller vi også gerne med et hold af rengøringsassistenter, hvis der er brug for rengøring i forbindelse med en ombygning, indflytning eller noget helt tredje.

Vil du også bare gerne have muligheden for at benytte vores rengøringsservice i de perioder, hvor du ikke selv kan overskue det, er det noget, vi sagtens kan finde ud af.

Husk også, at vi tilbyder at vedligeholde udearealer af alle typer, hvis du også her har brug for hjælp til at holde det indbydende og pænt.

Vi kommer der, hvor du har brug for det, når du har brug for det.

 

Hjælp os med at hjælpe flere med rengøring i Aulum

Er rengøring også lige noget for dig? Og vil du gerne hjælpe med at sprede glæde og give rene overflader hos vores kunder i Aulum? Så er det måske dig, vi mangler. For i takt med en øget efterspørgsel har vi brug for hænder som dine, der effektivt og med tanke på kvalitet kan gøre rent hos erhvervs- og privatkunder.

Du skal blot registrere dit CV her. Så kontakter vi dig, når vi søger nye hænder.

 

Lad os tage en snak om rengøring

Vi sidder altid klar til at forklare nærmere om vores ydelser eller give dig et uforpligtende tilbud, hvis du gerne vil have noget konkret at gå ud fra.

Om du ringer, sender en mail eller udfylder vores kontaktformular er helt op til dig. Vi vender hurtigt og effektivt tilbage på din henvendelse.