Rengøring Herning

Har du brug for hjælp til rengøring i hverdagen? Enten hjemme i boligen eller ude i din virksomhed? Hos Akurat udfører vi professionel og personlig rengøring i Herning for både privatpersoner og erhverv.

Med hele 25 års erfaring i branchen og 45 fantastiske og dygtige medarbejdere, er vi en af de største virksomheder i Herningområdet, der tilbyder rengøringsassistance. Det betyder ikke kun, at du kan forvente grundig og professionel rengøring – du kan også forvente sublim service af meget personlig karakter. For det er mindst lige så vigtigt for et succesfuldt samarbejde.

 

Fast eller ad hoc rengøring i Herning? Du bestemmer

Om du ønsker privat- eller erhvervsrengøring, har du med os mulighed for at vælge mellem en fast løsning eller ad hoc, hvor du betaler for antallet af timer. Du kan derfor være lige så fleksibel med vores rengøring, som du har lyst til – og det tror vi på, skaber det bedste grundlag for et godt samarbejde.

Uanset hvilken løsning du vælger for rengøring i Herning, bliver det med en personlig tilgang med samme medarbejder. Det går vi ikke på kompromis med, da du skal være tryg ved at få besøg – uanset om det er hjemme i din bolig eller i din virksomhed.

 

Få hjælp i en travl hverdag

Er der mange ting at se til? Og siger rengøring dig ikke så meget? Så indgår vi gerne i et fleksibelt samarbejde med dig, hvor en af vores dygtige og søde rengøringsassistenter kommer hjem til din matrikel og gør rent, når du har brug for det.

Om det er hjælp til gulvvask, afstøvning, vinduesvask eller det hele, er du velkommen til at række ud efter os.

 

Personlig hjemmehjælp med frivalgsordningen

Det betyder meget for os at give personlig rådgivning og service. Derfor kan de ældre i familien også vælge os som et alternativ til den kommunale hjemmehjælp gennem fritvalgsordningen. Vi kommer både og gør rent og hjælper gerne med praktiske opgaver og indkøb, så hverdagen glider. Vi og vores dygtige medarbejdere gør det naturligvis altid med et smil på læben.

Kontakt os meget gerne hvis du synes, det kunne være interessant for dig selv eller et medlem af familien.

 

Vil du gerne være en del af vores rengøringsteam i Herning?

Er du passioneret omkring rengøring? Eller vil du gerne lære en masse nyt og prøve nogle nye udfordringer? Så er du mere end velkommen til at registrere dit CV her. Vi er altid på udkig efter nye rengøringsassistenter, der kan hjælpe os med at udføre rengøring i Herning for private og erhverv.

Vi kan tilbyde spændende opgaver og en hverdag med fuld fart på – dog altid med fokus på, at der er tid til den personlige service hos kunderne og et smil op til læberne.

 

Kontakt os for rengøring i Herning

Vil du gerne høre mere om vores muligheder for rengøring i Herning? Hvordan det er struktureret, og hvad du kan forvente? Så ring endeligt gerne til os og vores søde medarbejdere eller send os en besked via kontaktformularen med dine ønsker om eller spørgsmål omkring rengøring.