Rengøring Holstebro

Leder du efter rengøringshjælp til dig selv eller dine bedsteforældre? Eller mangler I som virksomhed en professionel løsning?

Begge dele er mulige her hos Akurat, da vi er så heldige at råde over 45 medarbejdere, der er passionerede og meget kompetente til at udføre rengøring.

Når vi udfører rengøring i Holstebro for private såvel som erhverv, gør vi det med fokus på personlige løsninger. Altså er det meget vigtigt for os, at vi stiller med den samme rengøringsassistent, så vedkommende kender omgivelserne og dermed kan gå i gang med det samme. Det er også trygt for dig i hjemmet og for dig som virksomhedsejer.

 

Et personligt alternativ til hjemmehjælp i Holstebro

Det personlige aspekt i vores arbejde betyder rigtig meget. Vi har derfor fra starten været en del af fritvalgsordningen, hvilket gør det muligt for private at vælge os som et personligt alternativ til den kommunale hjemmepleje. Her kommer vi og gør rent og hjælper ligeledes med praktiske opgaver som indkøb. Det vil altid være den samme, der dukker op, medmindre der er sygdom – netop for at bevare den personlige tilgang til hjælpen. Det tror vi på, er det bedste og mest trygge for begge parter.
Hvordan det fungerer i praksis, fortæller vi dig gerne mere om over en samtale.

 

Fleksibel rengøring i Holstebro for virksomheder

Har du brug for professionel og fleksibel erhvervsrengøring og/eller erhvervsservice? Så varetager vi også dette for både mindre og mellemstore virksomheder i og omkring Holstebro.

Vi udfører både rengøring i Holstebro for virksomheder på fast basis samt ad hoc for at gøre det mest muligt fleksibelt for dig. Uanset valg får du en effektiv løsning med fokus på stabilitet. Uanset om du driver en butik i gågaden eller et større produktionsanlæg.

Vi går højt op i, at du føler dig tryg ved rengøringen og det personale, som bliver lukket ind i din virksomhed. Derfor får du så vidt muligt altid udført rengøringen eller servicen af det samme personale.

 

Vil du gerne gøre rent i Holstebro?

Kunne du godt tænke dig at blive en del af vores team, der udfører rengøring i Holstebro, er du velkommen til at registrere dit CV hos os. Selvom vi har en dygtig stab af medarbejdere, har vi løbende brug for nye og friske kræfter i takt med, at vores kundeportefølje udvider sig.

Har du derfor erfaring med rengøringsbranchen, eller er du villig til at lære en masse, hører vi meget gerne fra dig.

 

Kontakt os og hør nærmere om vores løsninger

Vil du gerne høre nærmere, om alle de fordele der følger med? Eller hvordan vores rengøring i Holstebro fungerer i praksis? Så er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Heri må du gerne nævne, om du ønsker privat- eller erhvervsrengøring, og hvad du har af ønsker til en eventuel løsning.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt for en snak eller en korrespondance om, hvordan en rengørings- eller serviceløsning kan se ud med os som samarbejdspartner.