Rengøring Struer

Vil du gerne sikre et altid godt indeklima i boligen? Eller sikre dine medarbejderes sundhed og trivsel? Rengøring er uhyre vigtigt for en velfungerende hverdag både derhjemme og på arbejdet. Den vil vi meget gerne bidrage til gennem professionel rengøring, så du altid er sikker på, at du kan komme hjem eller møde ind til rene omgivelser.

For os er det meget vigtigt med en personlig tilgang til rengøringen, så du er så tryg ved vores løsninger som overhovedet muligt. Det betyder, at du altid får udført rengøringen af den samme medarbejder, men også har en fast kontaktperson, som du kan henvende dig til, hvis du har brug for det.

Med 25 års erfaring og 45 kompetente rengøringsassistenter, der har været hos os igennem mange år, er vi sikre på, at vi kan udføre tilfredsstillende rengøring for dig.

 

Skræddersyet rengøring i Struer for dig eller din virksomhed

Har du nogle bestemte områder, du gerne vil have gjort rent? Skal vi komme på forskellige ugedage? Eller har du andre ønsker, som vi gerne skal imødekomme? Dette er ingen udfordring for os, da vi er et fleksibelt firma.

Om du derfor ønsker en fast aftale om rengøring i Struer eller hellere ønsker os på ad hoc, finder vi en løsning og en aftale, som passer til dette. Vi er meget fleksible, så du også kan være det i din dagligdag og arbejdsdag.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om en skræddersyet aftale.

 

Meget mere end bare rengøring

Vi hjælper dig ikke kun med at gøre rent. Driver du en virksomhed, hjælper vi dig også gerne med at vedligeholde udendørsarealer i form af renholdelse og trimning med mere.

Er du privatperson, hjælper vi også gerne med praktiske gøremål som indkøb, hvilket især er et populært valg blandt ældre borgere.

Ligesom med rengøringen bliver de øvrige opgaver også udført med en personlig tilgang, hvor der ikke er langt til smil og en ekstra indsats.

 

Kan du lide at gøre rent?

Så søger vi også løbende rengøringsassistenter, som gerne vil være en del af vores team. Vi gør især meget i erhvervsrengøring og oplever, at efterspørgslen kun bliver større. Har du derfor erfaring, eller er du villig til at lære en masse nyt, er du mere end velkommen til at registrere dit CV her.

Så tør vi godt love, at du får en spændende hverdag med fuld fart på – men med plads til at holde den høje kvalitet og give et smil med på vejen til kunderne.

 

Kontakt os for rengøring i Struer

Med os bliver rengøring pludselig sjovt – for du skal ikke gøre andet end at lukke vores kompetente medarbejdere ind på din matrikel. Det er rengøring gjort nemt. Den oplevelse vil vi meget gerne give dig.

Så kontakt os endeligt gerne ved enten at ringe eller udfylde kontaktformularen. Skriv gerne dine ønsker eller tanker, så vi effektivt kan vende tilbage på din forespørgsel. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på rengøring i Struer, hvis du ønsker det.