Rengøring

Har du brug for hjælp til rengøring? Vi har mange års erfaring og varetager både privat – og erhvervsrengøring samt andre lignende forefaldende opgaver. Vi tilbyder skræddersyede løsninger som dækker dine behov og brænder for at levere det bedste resultat.
Kontakt os på 9641 1111 og hør mere om vores fleksible løsninger – helt uforpligtende.

Rengøring

Akurat er specialister i daglig rengøring både i private hjem og hos virksomheder. I bestemmer, om I ønsker rengøring på timebasis eller rengøring med fastprisaftale. Vi kan både tilbyde fast rengøring med den samme assistent hver gang og hjælp til ad hoc rengøring i hjemmet eller virksomheden.

Rengøring erhverv

Akurat varetager daglig rengøring for mindre til mellemstore virksomheder lige fra kontorer og butikker til produktioner og værksteder. Det er helt op til jer, om I foretrækker rengøring til en fastprisaftale eller som timebaseret aftale. Uanset hvad du vælger, garanterer vi, at du får rengøring i topkvalitet med leveringssikkerhed.
Læs mere

Rengøring privat

Hos Akurat har vi stor erfaring med personlige løsninger på praktiske behov for rengøring i hjemmet. Vi lægger vægt på, at det er den samme, der kommer. Så kender medarbejderen stedet og kan gå i gang med det samme. For borgere med behov for hjælp til praktiske opgaver i det daglige, er der mulighed for at søge om ret til hjemmehjælp fra kommunen og vælge Akurat.
Læs mere