Vikar Herning

Har du brug for en eller flere dygtige vikarer til din virksomhed i eller omkring Herning? Eller søger du et job som vikar? Hos Akurat råder vi udelukkende over vikarer, der er specialiserede og erfarne inden for de forskellige arbejdsområder, vi tilbyder. Har du derfor brug for fagligt kompetent hjælp til særlige opgaver i forbindelse med sygdom eller i travle perioder, stiller vi med vikarer, der matcher den eller de profiler, I søger.

Vi har et stærkt team af loyale vikarer, som har været tilknyttet hos os i mange år. Erfaringsgrundlaget er derfor stort, hvilket vi også gerne ser hos dig, der ønsker at være vikar hos os, så vi er sikret, at vi stiller med kompetent arbejdskraft.

Så søger du et vikarbureau i Herning til rekruttering eller som en billet til andre udfordringer, er vi sikre på, at vi matcher dine ønsker.

 

Vi rekrutterer din kommende vikar i Herning

Rekruttering af arbejdskraft til din virksomhed i og omkring Herning går i sin simpelthed ud på at finde kandidater med kompetencer og kvaliteter, der matcher både virksomhed og vikaren.

Vi vægter faglighed og erfaring højt. Men, det er lige så vigtigt for os, at vi rekrutterer en vikar i Herning til din virksomhed, som har evnen til at kunne begå sig i virksomhedens kultur og som matcher øvrige værdier, der er vigtige for at skabe et match.

Vi kan effektivt rekruttere en vikar i Herning inden for følgende brancher:

  • Landbrug og gartneridrift mm.
  • Minkavl
  • Bygge- og anlæg
  • Kontor og administration
  • Lager og logistik
  • Industriproduktion

Med udgangspunkt i professionelle vurderinger, udtalelser og tilbagemeldinger fra tidligere vikarforløb finder vi den eller de rette vikarer til dig. Og de administrative opgaver i forbindelse med vikariatet? Dem tager vi os af, så du udelukkende kan koncentrere dig om driften.

 

Gå spændende arbejdsopgaver i møde som vikar i Herning

Søger du nye udfordringer? Og har du erfaring inden for ovenstående brancher? Så hører vi meget gerne fra dig, da vi altid søger nye og dygtige vikarer i Herning til vores team.

Som vikar i Herning hos os giver vi dig mulighed for at prøve kræfter med et fleksibelt arbejdsliv. Her får du prøvet kræfter med opgaver i forskellige virksomheder inden for det, du er god til. Alt efter behov og efterspørgsel tilbyder vi vikariater af både kortere og længere varighed.

For at du kan yde dit bedste og trives i de vikariater, vi matcher dig med, sørger vi naturligvis for, at du har gode vilkår. Vi ser nemlig ikke kun virksomheden – vi ser også dig.

 

Kontakt Akurat for fleksible vikarløsninger

Søger du et job som vikar i Herning? Eller vil du som virksomhed gerne høre nærmere om vores vikarløsninger?

Så er du velkommen til at registrere dit CV her eller udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig for en detaljeret og uddybende snak om de løsninger, vi kan tilbyde som vikarbureau.

Vi håber at kunne give dig nye udfordringer eller effektivt hjælpe til med at finde erfarent arbejdskraft, når du har allermest brug for det.