Vikar Holstebro

Søger du et fast vikarbureau i Holstebro, som du kan benytte til rekruttering af medarbejdere i travle perioder, ferier eller ved sygdom? Eller som et springbræt til nye udfordringer i dit arbejdsliv?

Der kan være mange årsager til, hvorfor du har brug for ekstra arbejdskraft eller et mere fleksibelt arbejdsliv. Uanset årsag tager vi gerne en dialog for at finde den bedste mulige løsning.

Vi adskiller os ved at være et vikarbureau, der udelukkende råder over specialiserede vikarer i Holstebro. Det er nemlig vigtigt for os at stille med vikarer, som har overblik, er selvkørende og kan indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i virksomheden.

Vi kan således stille med vikarer inden for følgende brancher:

  • Landbrug og gartneridrift mm.
  • Minkavl
  • Bygge- og anlæg
  • Kontor og administration
  • Lager og logistik
  • Industriproduktion

Vigtigt er det også, at vi tilbyder dig som vikar i Holstebro nogle udfordringer, der matcher dine kompetencer – for det er heri, at samarbejdet mellem alle parter blomstrer.

 

Dit lokale vikarbureau i Holstebro

Sætter du pris på et godt samarbejde, en god kommunikation samt forståelse for, hvad virksomheden har brug for? Det er alt sammen, hvad vi vægter meget højt hos Akurat. For vi ønsker udelukkende at stille med vikarer, der ud fra jeres ønsker og vikarernes kompetencer, matcher de behov du eller I har.

For at finde den rette vikar i Holstebro ligger der en forudgående indsats i samtaler, gennemgang af certifikater og andre kompetencer, som er nødvendige for at sikre det bedste mulige match.

Dette sikrer værdi fra første arbejdsdag, og at der er god kemi mellem dig og vikaren.

Kontakt os gerne hvis du ønsker et lokalt vikarbureau med fokus på fleksibilitet og stærke kompetencer.

 

Få nye og spændende udfordringer som vikar i Holstebro

Som vikar i Holstebro hos os er arbejdsdagene aldrig kedelige. For vi samarbejder med en bred vifte af virksomheder i lokalområdet og kan derfor stille dig nye og spændende udfordringer i sigte.

Om vi tilbyder dig vikariater af kortere eller længere varighed, er forskelligt alt efter, hvad der er behov for fra den enkelte virksomheds side. Vi garanterer dog en fleksibel hverdag med arbejdsopgaver, som matcher din profil og kompetencer. Du kan derfor være sikker på at bidrage med de kernekompetencer, du har – og derved på sigt skabe et uvurderligt netværk.

Vi ønsker, at du som vikar i Holstebro trives ved at være hos os og de virksomheder, som mangler din arbejdskraft. Vi gør derfor vores ypperste for at give dig gode forhold, så du kan møde ind med overskud og overblik.

 

Kontakt os for en professionel vikarløsning

God kommunikation, professionalitet, fleksibilitet og ordentlighed er nøgleord hos Akurat. Det møder du både som vikar og som virksomhed. Det er nøglen til et godt samarbejde, som vi håber, du har lyst til at høre nærmere om.

Registrer gerne dit CV her eller kontakt os via kontaktformularen for at høre nærmere om vores løsninger.

Så finder vi hurtigst muligt ud af, om vi er rette match.