Vikar Lemvig

Søger du et professionelt vikarbureau i Lemvig? Vi er et vikarbureau, der er meget bevidste om, hvilke vikarer vi har tilknyttet, så de matcher den profil, vores samarbejdende virksomheder har brug for.

Har du derfor brug for en vikar i Lemvig, der er specialiseret inden for kontorarbejde eller måske industriproduktion, kan vi hjælpe. Vores vikarer er nemlig alle nogle, der har været godt i gang på arbejdsmarkedet og opbygget nogle kvalifikationer og kompetencer, som de gerne vil bidrage med i virksomheder, hvor det spidser til, eller der bare er brug for lidt ekstra hjælp i en periode.

Vil du måske omvendt gerne prøve arbejdslivet af i en anden og mere fleksibel form, er du også velkommen til at henvende dig. For selvom vi har mange erfarne og specialiserede vikarer tilknyttet, har vi altid brug for ekstra hænder.

 

Et erfarent vikarbureau med erfarne vikarer i Lemvig

Et samarbejde fungerer bedst, når alle parter er tilfredse. Derfor gør vi en dyd ud af at sikre, at den enkelte vikar i Lemvig bliver imødekommet med udfordringer og arbejdsopgaver, der matcher vedkommendes profil. Det gavner også dig, der mangler arbejdskraft til din virksomhed, da du dermed får en vikar, der går engageret til værks.

Mange af vores vikarer har været hos os i mange år netop af denne grund – for så er en arbejdsdag aldrig kedelig.

Vi har vikarer i Lemvig inden for følgende brancher:

  • Landbrug og gartneridrift mm.
  • Bygge- og anlæg
  • Kontor og administration
  • Lager og logistik
  • Industriproduktion

Men det er ikke kun i udvælgelsen og matchet af virksomheder og vikarer i Lemvig, vi er erfarne og dygtige. Det er vi også i håndteringen af hele processen, da vi sørger for god kommunikation og at varetage alt det administrative. Lønsedler, forsikring og feriepenge er derfor arbejdsopgaver, der ligger klar på vores bord – som arbejdsgiver skal du blot sørge for at køre vikaren godt ind i arbejdsopgaverne og arbejdsmiljøet.

 

Ses vi til en snak?

Eller høres til en snak over telefonen? Der er ingen grund til, at du skal mangle arbejdskraft, eller at du skal mangle noget at lave, når du gerne vil udfordres. Vi sidder derfor klar til en snak med dig, uanset om du søger nogle vikarer til din virksomhed, eller du gerne vil høre nærmere om muligheden for at blive vikar i Lemvig gennem os.

Vi garanterer en rigtig god service, en professionel tilgang til ansættelser og et smil på læben. Altså er du sikret en god og grundig arbejdsindsats, så du kan fokusere på at drive virksomheden eller at møde op på arbejde.

Fortæl os, hvad du har af kompetencer gennem et CV, som du kan registrere her. Eller kontakt os via vores kontaktformular, hvori du fortæller hvad og hvem du mangler. Så følger vi op på det straks, så du kan få dine behov dækket.

Vi ser frem til at høre fra dig!