Vikar Skive

Har du brug for ekstra og stabile hænder i spidsperioder? Eller fleksible og dygtige vikarer, der kan træde til, når der er sygdom? Som dit vikarbureau i Skive stiller vi loyale, erfarne og kompetente vikarer til rådighed, som alle er klar på at yde en god indsats og komme med input, hvor det er nødvendigt.

Men vi er også på udkig efter dig, der søger en fleksibel arbejdstilværelse med altid spændende opgaver og nye omgivelser, med erfaring inden for en eller flere af følgende brancher:

  • Landbrug og gartneridrift mm.
  • Bygge- og anlæg
  • Kontor og administration
  • Lager og logistik
  • Industriproduktion

Vi råder udelukkende over vikarer, der er specialiserede på ovenstående områder, så de så vidt muligt er selvkørende og/eller kan give deres besyv med ved opgaver eller udfordringer, hvor det er nødvendigt.

Er det, hvad du søger af vikarer, eller er det, hvad du har kompetencer indenfor, hører vi meget gerne fra dig.

 

Din lokale samarbejdspartner i Skive

Gode og loyale medarbejdere hænger ikke på træerne. Vi er dog heldige at have meget kompetente vikarer i Skive tilknyttet. Derfor passer vi også rigtig godt på dem og sørger for at matche deres kvalifikationer ud fra de kompetencer, din virksomhed har brug for lige nu og her. Det sikrer et rigtig godt samarbejde og en god kommunikation mellem alle tre parter.
Hvad enten du som virksomhed eller arbejdssøgende i Skive leder efter et godt, troværdigt og lokalt vikarbureau, tør vi godt love, at det er, hvad I får i samarbejdet med os.
Vi evaluerer løbende samarbejdet, så vi er sikre på, at du som virksomhed får de rette kompetencer stillet til rådighed, og at du som vikar bliver udfordret på ønskede parametre.

Kontakt os meget gerne allerede i dag, hvis det matcher dine ønsker og tanker om et samarbejde.

 

Vi tager hånd om det administrative

Når du får stillet en vikar i Skive til rådighed gennem os, behøver du ikke tænke på den administrative del af det. For vi tager os af alt lige fra ansættelseskontrakter og lønadministration til sygedagpenge, sundhedsforsikring med mere.
Du kan blot koncentrere dig om at køre vikaren godt ind i virksomheden – så sørger vi for blot at sende en faktura på det leverede antal timer.

 

Vikar i Skive? Lad os tage en snak!

En ordentlig arbejdstone, en professionel tilgang til tingene og en struktureret kommunikation mellem alle parter er, hvad der kan forventes i et samarbejde med Akurat. Gensidig respekt er vigtigt for et godt samarbejde, uanset om du gerne vil være vikar i Skive gennem os, eller du søger effektive hænder, der kan træde til for en periode. Denne tilgang er netop også, hvad der været udgangspunktet for, at vores samarbejdspartnere og vikarer i Skive bliver hos os længe.
Vi forklarer meget gerne nærmere, hvad du kan forvente, og hvordan hele processen hos os foregår.
Derudover må du meget gerne registrere dit CV her eller kontakte os via kontaktformularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for en stille og rolig snak om mulighederne.