Vikar Struer

Har du løbende brug for en eller flere dygtige vikarer til din virksomhed i Struer? Eller vil du gerne tilknyttes som vikar? Begge dele er mulige at finde en løsning på gennem os, da vi effektivt og professionelt matcher vikarer i Struer med virksomheder, der har brug for ekstra hænder i perioder.

Vi går ikke på kompromis med kompetencerne og erfaringen hos vores vikarer, da vi ønsker at stille specialiseret arbejdskraft til rådighed. Dette finder vi meget vigtigt i og med, at vi som vikarbureau fokuserer på følgende brancher:

  • Landbrug og gartneridrift mm.
  • Bygge- og anlæg
  • Kontor og administration
  • Lager og logistik
  • Industriproduktion

Søger du også selv arbejdspladser, hvor du kan bringe dine kompetencer, viden og erfaring i spil, er vi det rette match for dig. Det gælder også for dig eller jer som virksomhed, der søger vikarer, der nemt og hurtigt kan være på lige fod med de øvrige medarbejdere.

Vores vikarer har været tilknyttet hos os igennem mange år, hvorfor du kan være helt tryg ved deres erfaringsgrundlag.

 

Lad os rekruttere vikarer til din virksomhed i Struer

Når der er opsigelser, ferier eller andre udfordringer i virksomheden, behøver du ikke gå på kompromis med arbejdskraften eller kvaliteten af den. For gennem Akurat får du udelukkende specialiserede vikarer stillet til rådighed, som er mere end dygtige inden for deres felt.

De vil derfor hurtigt kunne indgå på helt lige fod med øvrige medarbejdere i virksomheden og dermed også leve op til de krav, der er.

Vi udvælger ikke en tilfældig vikar i Struer til din virksomhed – for inden har vi lavet et forudgående arbejde, der screener medarbejderen for faglige og sociale kompetencer, erfaring og andre vigtige områder, der er afgørende for at finde et godt match.

Vi forklarer gerne nærmere om vores rekrutteringsproces, og hvordan vi matcher de rette vikarer til din virksomhed.

 

Få et fleksibelt og spændende arbejdsliv som vikar

Søger du nye udfordringer? Eller vil du bare gerne have et mere fleksibelt arbejdsliv, der byder på forskellige arbejdspladser og arbejdsopgaver? Så er du mere end velkommen til at registrere dit CV hos os. Vi søger løbende efter flere og nye vikarer til ovenstående brancher, som kan hjælpe os med at gøre arbejdsdagen lettere for de virksomheder, vi hjælper.

Jo mere erfaring du har, jo nemmere er det for os at matche dine kompetencer med de behov, som virksomheder i Struer efterspørger. Vi gør vores bedste for at finde det bedste mulige match til dig i både kortere og længerevarende vikariater, så det fungerer godt for alle parter.

Inden du kommer ud i dit første job som vikar i Struer, giver vi dig en ansættelseskontrakt til underskrivelse, så du trygt kan tage af sted på arbejde.

 

Kontakt os for den bedste vikarløsning i Struer

Vil du gerne høre mere om vores vikarløsning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os ved enten at registrere dit CV her eller kontakte os via kontaktformularen. Så følger vi hurtigst muligt op på henvendelsen, så vi forhåbentligt kan starte et spændende samarbejde sammen.