Om Akurat

Om Akurat

Akurat kan både hjælpe dig, der er jobsøgende eller på udkig efter et job. Vi kan hjælpe dig, der har behov for vikarer eller hjælp til rekruttering. Vi kan også hjælpe dig, som ønsker hjælp til rengøring – både privat og til erhverv af alle slags. Vi er lokalt forankret i Vestjylland, og servicerer et bredt netværk af private og erhvervskunder i det midt- og vestjyske. Vi har samtidig et samarbejde med 8 andre yderst kompetente vikarservicefirmaer rundt om i landet. Det gør os i stand til at tilbyde løsninger, der strækker sig over hele Danmark.

Vores værdier

Det er vigtigt for os at holde fast i de gamle dyder, både når det kommer til rengøring og rekruttering. Hos os er en aftale en aftale, og du kan regne med, at vores medarbejdere er professionelle og pligtopfyldende. Det er derfor også vigtigt for os at kunne tilbyde faste assistenter til at varetage rengøring hos jer. På den måde kan du være sikker på, at medarbejderen kender dig og dit hjem, og du får samme service hver gang.

Akurats historie

Akurat startede for cirka 40 år siden og har rødder i landbruget. Virksomheden startede som en forening under navnet Husbondafløsning, der udelukkende gik til hånde hos egnens landmænd. Også landmandens kone kunne få brug for hjælp i husholdningen i perioder – der skulle jo gøres rent, vaskes tøj og skrælles kartofler – derfor benyttede hun sig af hjemmeservice fra Vikarforeningen, og dette er en væsentlig del af vores service i dag.

Meget har ændret sig siden, og vi er i dag en moderne servicevirksomhed med en bred vifte af servicetilbud til både virksomheder og private. Grundlaget for vores virksomhed er stadig, at vi leverer de løsninger, som vores kunder efterspørger, når de har behovet. Vi tilbyder en samlet løsning, uanset om det drejer sig om vikar- & rekrutteringsydelser eller rengøring til erhverv og private.

Vikar- & rekruttering

Anette Nyborg

Afdelingsleder
Tlf.: +45 71 96 23 22
Email: any@akurat.dk

Tina Egsdal Kristiansen

Personalekonsulent
Tlf.: +45 71 74 76 78
Email: tek@akurat.dk

Camilla Bek

Personalekonsulent
Tlf.: +45 92 90 60 37
Email: cab@akurat.dk

Alina Chilcos

Rekrutteringskonsulent

Adrian Micle

Rekrutteringskonsulent
Tlf.: +45 71 74 77 95
Email: ami@akurat.dk

Rengøring

Anita Kølbæk Mørk

Serviceleder – Rengøring
Tlf.: +45 96 41 11 15
Email: akm@akurat.dk

Administration

Peter Graugaard

Direktør
Tlf.: +45 96 41 11 11
Email: pgr@akurat.dk

Lone Frederiksen

Økonomiansvarlig
Tlf.: +45 96 41 11 14
Email: lof@akurat.dk